Intresserad av pistolskytte?

Du bör tänka igenom hur din fritid ser ut, skytte kräver nämligen ganska mycket tid. Bestämmer du dig för att satsa på Pistolskytte skickar du in en intresseanmälan till vår mailadress och hamnar då i turordningslista. När det är tid för nybörjarskytte och grundutbildning blir du kontaktad av vår skytteinstruktör och bjuds in till en introduktion.

Vid introduktionstillfället får du mer information om hur skyttet går till och möjlighet att ansöka om att bli medlem och börja din grundutbildning.

Till introduktionstillfället ska ett utdrag ur belastningsregistret medtagas och lämnas i oöppnat kuvert till skytteinstruktören.

Därefter påbörjas grundutbildningen, du blir meddelad av styrelsen när din ansökan är godkänd och du ombedes då att inbetala medlems- och kursavgift på klubbens plusgiro 58 83 15-2.

 

Vad innebär pistolskytte och hur går det till?

Pistolskytte är en sport som passar både kvinnor och män. Skytteformen är både väldigt enkelt och väldigt väldigt svårt och det finns för den absoluta merparten alltid olika moment som man kan förbättra och finslipa. Det finns en hel del material att ta till sig på Internet angående just pistolskytte som sport och en av de främsta källorna är utan tvekan Arne Nohlbergs blogg som man finner på https://arnenohlberg.wordpress.com/. 

 

Intresseanmälan

Kontakt med föreningen sker via vår mailadress: kavlingepk@gmail.com